Websites met een meerwaarde

MERS ontwerp websites voor u en mét u:

Een goed functionerende website met een mooi ontwerp is essentieel voor uw merk of organisatie. Het is dan ook onze betrachting om een website te ontwikkelen die voor een meerwaarde zorgt. Wat we doen, doen we samen met u, van briefing tot uitvoering. Doorheen het hele proces houden we u op de hoogte. Zo kan u het resultaat bijsturen. Binnen onze visie staat het ontwerp centraal. Een geslaagd ontwerp zorgt, in combinatie met de juiste online strategie, voor de beoogde resultaten.

Onze diensten

Intelligente vormgeving

MERS bouwt websites die passen bij de uitstraling van uw bedrijf en vooral ook gebruiksvriendelijk zijn. Als u zelf aanpassingen wenst te doen is Wordpress een optie maar wij kunnen ook een CMS systeem op maat aanleveren. Hoe dan ook: u verwacht hier een website die eenvoudig is in gebruik.

Responsive design

Onze websites worden responsive gebouwd. Dit wil zeggen dat ze optimaal weergegeven worden op verschillende schermgroottes. Tegenwoordig staat de mobile versie centraal, er wordt zeer veel gesurfd met de smartphone. De basis van uw nieuwe website zal dan ook vaak de mobile versie zijn.

File management

Mogelijks werkt u aan een project waarbij er heel wat media dient gemanaged te worden. U moet Tekst, afbeeldingen video's én geluidsfragmenten op een gestructureerde wijze bewaren. Dit is geen eenvoudige opdracht.MERS zorgt ervoor dat het geheel overzichtelijk in uw eigen database (backend) wordt weggeschreven. Uw data is veilig in de cloud en op basis van die database kunnen wij u een mooie website bouwen (frontend).

Webshops

MERS bouwt webshops die aansluiten bij uw traditionele verkoopskanaal. We verzorgen het onderhoud en vinden het belangrijk dat de afhandeling van een order zo vlot mogelijk verloopt. Uw klant verwacht hier immers een excellente dienstverlening. Via een CMS-systeem beheert u de administratie op een vlotte manier.

SEO

Hoog scoren in de verschillende zoekmachines is essentieel om nieuwe bezoekers aan te trekken. Bij het ontwikkelen van uw website houden wij daar steeds rekening mee.

Mailings

MERS maakt gebruik van Mailchimp als het op professionele mailings aankomt. Uw klantenbestand kan u op geregelde tijdstippen een email zenden om hen op-to-date te houden van uw activiteiten. MERS zorgt ook hier voor een passende lay-out.


U kan hier een formulier invullen waar MERS zich op kan baseren om een eerste analyse te maken van uw noden. Binnen de 3 werkdagen nemen wij contact met u op om de offerte samen door te nemen. Wij hanteren democratische prijzen.

Website